Uit de stress, in je kracht

Heel veel professionals hebben de neiging zichzelf kleiner te maken dan ze zijn. Ze laten zich leiden door stress. Stress in de vorm van angst om af te gaan, angst om fouten te maken, moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen. Resultaat van dit ‘jezelf kleiner maken’ is dat je talenten onvoldoende tot uiting komen,  je je niet ontwikkelt zoals dat zou kunnen en onvoldoende in je kracht staat. Stap uit de sress, in je kracht

Organisaties hebben er last van. Organisaties zouden zich moeten wensen dat professionals ten volle schitteren stralen. Zoals kinderen dat doen; zonder reserves.

Mindset

Je innerlijke mindset die je hebt als professional is bepalend voor de manier waarop je tot je recht komt en wat je kunt betekenen en bijdragen. Professionals dienen hun mindset te trainen en te ontwikkelen om op die manier uit de stress te komen en in hun kracht te stappen.

Ben je een professional zorg er dan voor

  1. dat je leert om vanuit rust en zelfvertrouwen in je werk en leven te staan
  2. bewust te kiezen waar je je energie in steekt en waarin niet
  3. dat je op jouw manier laat zien wie je bent onder andere door helder en duidelijk te communiceren

Uit de stress, in je kracht

Je krachtig ontwikkelen helpt je als individu én helpt de organisatie waar je voor werkt. In trainingen en coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap, assertiviteit, profileren, persoonlijke effectiviteit, mindfulness en stresshantering leer je uit de stress te stappen en je kracht te hervinden en te ontwikkelen.

Je bent welkom voor een adviesgesprek waarin we kunnen kijken hoe jij persoonlijk uit de stress en in je kracht kunt stappen.

oriëntatie- en adviesgesprek met ervaren psycholoog/coach Heleen de Jonge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *