Tarieven

Tarief coaching

  • De meeste werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.Voor organisaties of zakelijke trajecten geldt een zakelijk tarief. Hierover informeer ik u graag persoonlijk. Voor zakelijke trajecten is het mogelijk een offerte op maat op te stellen. Voorafgaand aan een traject vindt een oriëntatie/adviesgesprek plaats. 
  • Voor particulieren: Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars . Het tarief voor particuliere coaching bedraagt € 90,- per uur.
  • Een eerste kennismaking gesprek is vrijblijvend. Dit kan een telefonisch gesprek zijn of een face to face gesprek.
  • Er  zijn verschillende mogelijkheden om de kosten voor een coachingstraject  beperkt te houden:
    • Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.
    • Belastingaftrek: Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het beter functioneren in je baan. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar. Er is een drempel van € 250,-
    • Belastingaftrek ondernemers & ZZP-ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

 

Tarief en vergoeding Psychologische begeleiding of therapie

Als lid van de beroepsvereniging NVPA worden sommige psychologische sessies door een deel van alle verzekeraars deels of geheel vergoed. Dit gebeurt vanuit het aanvullende pakket van zorgverzekeraars, zonder doktersverwijzing, als psychosociaal consult. Let op: om voor vergoeding in aanmerking te komen moet er wel duidelijk sprake zijn van een klacht of indicatie. Vergoeding vanuit het aanvullend pakket heeft geen invloed op je eigen risico. Het hangt van je zorgverzekering hoeveel je vergoed krijgt. Vraag dit dus vooraf even na bij je verzekeraar! Onderaan deze pagina vindt je mijn registratie gegevens die je aan je zorgverzekeraar kan doorgeven.
Ik ben geregistreerd als basispycholooog/dramatherapeut. Ik heb geen BIG registratie en ben geen GZ- of eerstelijns psycholoog.
Een eerste (meestal telefonische kennismaking) is voor mijn rekening. Als we besluiten te starten met een traject dan gelden vervolgens de hierna genoemde tarieven.
Voor cliënten die niet kunnen beschikken over een zakelijk budget, reken ik  voor psychologische begeleiding een particulier tarief van €90,- per sessie van een uur (vrij van BTW). Bedragen zijn inclusief voorbereiding, administratie en eventueel afstemming tussendoor in verband met huiswerk opdrachten. Neem voor tarieven voor organisaties of zakelijke trajecten even persoonlijk contact met me op. Voor dergelijke (zakelijke( trajecten maak ik een offerte op maat.
Psychologische coach-sessies duren 60 minuten tot 90 minuten.
Registratiegegevens praktijk Heleen de Jonge :
Licentienummer RBCZ-register: 214075R
AGB-code Zorgverlener: Heleen de Jonge:94062142
AGB-code Praktijk Heleen de Jonge: 94100755
KvK-nummer:26840928
Gesprekken duren een uur tot maximaal anderhalf uur. Een traject duurt doorgaans ongeveer 4 tot 7 gesprekken.
Ben je verhinderd? Bel of mail dan minimaal 48 uur van tevoren, anders ben ik genoodzaakt om de sessie tegen het normale tarief in rekening te brengen.

 

Mochten de kosten een probleem vormen, dan zijn er nog andere mogelijkheden:
Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.
Belastingaftrek: Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Er is een drempel van € 250,-
Belastingaftrek ondernemers & ZZP-ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.