Tarieven

Tarief coaching

 • De meeste werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability. Voor organisaties of zakelijke trajecten geldt een zakelijk tarief. Hierover informeer ik je graag persoonlijk. Voor zakelijke trajecten is het mogelijk een offerte op maat op te stellen. Voorafgaand aan een traject vindt een oriëntatie/adviesgesprek plaats om goed af te stemmen wat ik voor je kan betekenen.
 • Voor particulieren: Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Voor particulieren is er een kortingstarief. Neem hierover gerust contact op.
 • Een eerste telefonische kennismaking is kostenloos. Neem contact op voor overleg over de mogelijkheden  jouw specifieke vraag of situatie.
 • Er  zijn verschillende mogelijkheden om de kosten voor een coachingstraject  beperkt te houden:
  • Belastingaftrek: Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het beter functioneren in je baan. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar. Er is een drempel van € 250,-
  • Belastingaftrek ondernemers & ZZP-ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.Mochten de kosten een probleem vormen, dan zijn er nog andere mogelijkheden:
   Ontwikkel budget werkgever:
   Belastingaftrek: Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Er is een drempel van € 250,-
   Belastingaftrek ondernemers & ZZP-ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Tarief Psychologische begeleiding

(Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling  en vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget en dit besteden aan psychologische begeleiding bijvoorbeeld wanneer je uitvalt door overspanning. Vraag je werkgever of hij/zij wil bijdragen aan je herstel of ontwikkeling. Neem voor tarieven voor organisaties of zakelijke trajecten persoonlijk contact met me op. Na een intakegesprek waarin we kijken of en wat ik voor je kan betekenen kan ik een offerte opstellen voor de werkgever.

Voor mensen die niet kunnen beschikken over een zakelijk budget, reken ik  voor psychologische begeleiding een kortingstarief (en vrij van BTW). Een eerste (meestal telefonische) kennismaking is vrijblijvend. Als we besluiten te starten met een traject dan geldt vervolgens het hierna genoemde tarief. Ik ben geregistreerd als basispycholoog/dramatherapeut. Ik heb geen BIG registratie en wordt dus niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Gesprekken duren een uur tot maximaal anderhalf uur. Een traject duurt gemiddeld ongeveer 6 gesprekken.