Ervaringen

Plezierig en succesvol coachtraject

“Ik heb bij Heleen de afgelopen maanden een voor mij erg plezierig en succesvol coachingstraject doorlopen. Heleen komt tijdens de sessies met snelle analyses en down-to-earth handvatten die direct in de praktijk zijn toe te passen. Ze communiceert open en prettig, is erg toegankelijk maar gaat ook de confrontatie niet uit de weg. Ik heb sneller dan verwacht resultaten kunnen boeken zowel persoonlijk als op de werkvloer.”

Obstakels overwinnen

“Heleen helpt je om te zien waar je obstakels liggen, en leert je hoe met die obstakels om te gaan”

Op mijn gemak

“Heleen heeft snel in de gaten waar de kern van het probleem zit en stelt vragen die je tot nadenken zetten. Zij weet een open en veilige sfeer te creëren waardoor je je snel op je gemak voelt”

Tot de kern

“Heleen is een geweldige coach. Ze weet helder tot de kern door te dringen en biedt vervolgens handzame en effectieve ondersteuning. Heleen is uiterst deskundig, integer en weet op een heel persoonlijke manier lichtheid met doortastendheid te combineren”.

Zelf verder kunnen

“Ik heb haar ervaren als een zeer betrokken coach. In een beperkt aantal coachingsgesprekken heb ik veel geleerd en het gevoel dat ik nu zelf hiermee verder kan”.

 

Lekker in mijn vel sinds tijden

“Ik zit sinds tijden weer lekker in mijn vel. Ik communiceer nu ook veel duidelijker. Mensen weten wat ze aan me hebben”.

 

De juiste vragen zetten me aan het denken

“Onlangs de MBSR Mindfulness gevolgd bij Heleen. Dit traject heeft mij in korte tijd veel gebracht en Heleen heeft hier zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Ze heeft snel in de gaten waar de kern van het probleem zit en stelt de juiste vragen die je tot nadenken zet. Tijdens de sessies wist zij een open en veilige sfeer te creëren, waardoor ik me snel op zijn gemak voelde”