Heleen

Heleen de Jonge

opbouwend, betrokken, scherp, uitdagend

Ik ben een senior coach/psycholoog en trainer die voelsprieten heeft voor wat er speelt en je op een heldere doelmatige manier begeleidt en in beweging brengt.

Ik help je om vanuit ontspanning en focus krachtig te zijn, keuzes te maken en in actie te komen.

 

Werkwijze Heleen

Coachen/begeleiden (en trainen) doe ik op een opbouwende, toegankelijke, en uitdagende manier. Scherpte, warmte en humor zijn ingrediënten die direct voelbaar zijn in mijn gesprekken en interventies.
Mijn trajecten doen een appèl op je denken, gevoel en gedrag. Je wordt op een positieve en praktische manier uitgedaagd om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, keuzes te maken, en te experimenteren met gedrag.
De tools die ik je aanreik zijn altijd direct toepasbaar in de praktijk.

Meer over mij

Ik heb de afgelopen twintig jaar mijn sporen verdiend als trainer, therapeut en coach. Als trainer van een trainingsbureau heb ik in bedrijven vele professionals gecoached en getraind op het gebied van persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.
 Ik verzorg nog steeds diverse trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling voor diverse bedrijven en opdrachtgevers. Daarnaast begeleid ik particulieren bij persoonlijke vraagstukken; relatie-issues, overspannenheid en burnout, loopbaanvragen, communicatieproblemen, persoonlijkheidsproblematiek etc. Ik begeleid professionals om weerbaar en krachtig te zijn in tijden waarin hoge eisen gesteld worden en er veel hektiek en stress is.

 

Door de jaren heen ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Ik werk vanuit een gedegen achtergrond en certificaties op het gebied van (positieve) psychologie, coachopleidingen,  voice dialogue-techniek, groepsdynamica, NLP, hartcoherentie en mindfulness.

Mijn opleidingen en certificeringen

Aangesloten bij CRBKO. Werkend volgens de NIP- en NOBCO richtlijnen

Aangesloten bij NVPA, beroepsvereniging psychosociaal therapeuten

WO Psychologie, Universiteit van Amsterdam

HBO creatieve therapie dama, HMN, Amersfoort

NLP, master, BPD Zoetermeer

Voice dialogue, Mulder & Elich, Amsterdam

RET Rationeel Emotionele training opleiding, Albert Ellis institute

Mindfulness, Mindful Academy, MBSR certified trainer

Opleiding provocatief coach, Vendl training, Bilthoven

Opleiding intuïtief coach, Margot Kistenmaker, Amsterdam

Birkman gecertificeerd (inzichtgevende analyse)

 

Kennismaken

Wil je jezelf ontwikkelen of een issue aanpakken? Mail of bel me.  In een vrijblijvend gesprek adviseer ik je graag over mogelijkheden.

Een training mindfulness voor je team? Een teamtraining? Neem gerust contact op.