Coach/psycholoog

Zoek je een ervaren gekwalificeerde coach/psycholoog in Amsterdam dan ben je bij Heleen de Jonge aan het juiste adres. Wanneer je je als persoon en/of als professional wilt ontwikkelen en verbeteren is een coachingstraject een prima idee.

Misschien wil je je veerkracht vergroten zodat je minder stress ervaart en meer kracht.

Of je wilt graag beter leren omgaan met de issues waar je tegen aanloopt of via een effectieve manier van communiceren situaties beïnvloeden zodat je weer de regie in handen krijgt. Wellicht kun je daarbij een klankbord, een spiegel of steun in de rug gebruiken zodat je sneller je doel kunt bereikt.

In een beperkt aantal sessies is het al mogelijk om enorme stappen te zetten.  Je wordt je bewust van je gedragspatronen en de achterliggende drijfveren en overtuigingen zodat je een beter inzicht krijgt in jezelf en je functioneren. Vanuit een nieuw perspectief  ga je kijken naar de situatie en daardoor kom je letterlijk in beweging.

Het traject  geeft binnen korte tijd een boost aan je ontwikkeling en brengt èchte (gedrags)verandering teweeg. Ik zoom helemaal in op jou en je specifieke vraag/situatie en reik je de benodigde praktische en psychologische handvatten aan die je motiveren en je in beweging brengen. Iedere sessie ontvang je opnieuw concrete tools die je direct in de praktijk kunt toepassen zodat je het geleerde integreert in je leven en werk.

In principe vinden de bijeenkomsten plaats in mijn coachpraktijk in Amsterdam West. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 

Met welke vragen kun je terecht?

Wat is de volgende stap in mijn loopbaan?
Waar ligt mijn talent en wat zijn mijn mogelijkheden?

Hoe……

  • creëer ik overzicht en rust in mijn hoofd?
  • kan ik beter omgaan met stress en (werk)druk en emoties?
  • voorkom ik spanningsklachten?
  • kan ik omgaan met veranderingen, werkdruk en onzekere situaties?
  • kan ik effectief communiceren en beïnvloeden in relaties?
  • kan ik mezelf beter profileren en presenteren?
  • zorg ik dat ik goed in mijn vel zit?
  • kan ik beter omgaan met onzekerheid en onrust?
  • ga ik om met lastige issues en veranderingen?

 

Wil je jezelf versterken? Of een issue aanpakken? Laat het me weten via een telefoontje, mail of het contactformulier. Ik help je graag verder. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kijken we naar je vraag en de mogelijke oplossingen.

Heleen_Coaching_08

Coach/psycholoog Amsterdam