Personal coaching

Coaching Amsterdam West

Coaching Amsterdam

Persoonlijke coachsessies

Soms is het tijd om in de spiegel te kijken, keuzes te maken en de sprong te wagen!”

Ontwikkel jezelf, wordt weerbaar en krachtig zodat je goed in je vel zit én goed functioneert . Een coachingstraject is een duurzame investering in jezelf. personal coaching op maat helpt je je doelen te behalen op het gebied van communicatie, relaties, werk, loopbaan en persoonlijke effectiviteit.

We werken intensief en doelgericht aan je persoonlijke doelen op een aanspreken op een praktische manier.

Werkwijze

In een coachsessie krijg je helder wat er speelt, inzicht wat er nodig is en concrete praktische handvatten om mee verder te kunnen. Je krijgt in de sessies concrete tools aangereikt in de vorm van prikkelende opdrachten, stappen die je kunt nemen, nieuw gedrag wat je kunt inzetten en inzichten die je meeneemt in de dagelijkse praktijk.

Ervaring en professionaliteit

Door mijn jarenlange ervaring en brede achtergrond als gecertificeerd trainer, coach en psycholoog maak ik gebruik van een brede toolkit van methoden en technieken uit de psychologie-, therapie- , coach- en trainingspraktijk. Ik kijk steeds wat het beste past voor jou op dit moment. We kiezen voor die tools die jouw ook daadwerkelijk vooruit helpen in de richting van je persoonlijke doelstelling.

Uit de stress, in je kracht

Wanneer je beter kunt omgaan met stress en meer in je kracht staat geeft dat je rust, plezier en regiemogelijkheden. Benut je potentieel, vergroot je weerbaarheid, voel je goed en neem de regie.  In de sessies leer je kijken vanuit een gezond en helpend perspectief zodat je de regie krijgt en meer oplossingen en mogelijkheden ziet. Je wordt je bewust van en doorbreekt patronen die je beperken. Je maakt heldere keuzes die je helpen om je doelen te bereiken.

Soorten Coaching

  • Loopbaancoaching
  • Loopbaancoaching met Birkman
  • Zakelijke coaching
  • Reïntegratie- en burnoutcoaching
  • Personal coaching
  • Mindfulnesstraject MBSR
  • Psychologische begeleiding

Particuliere coachingDe-herengracht

Wanneer je wilt bepalen wat  coaching of psychologische begeleiding jou te bieden heeft, neem  dan gerust contact op.

In een oriënterend gesprek in mijn praktijk in Amsterdam-west bespreken we je vraag en alle mogelijkheden

Contact